Reklame | Kitchen Time
Stadig oftere og oftere er det fisk på middagsbordet her i huset. For det første er det sunt og med litt kreativ tilnærming er det også veldig godt.
Selv om jeg er “husmor” på min hals og lager all maten selv er jeg svært lite kreativ i det å lære meg nye matretter. Jeg vet det finnes masse spennende en kan kombinere av smaker men kjenner meg altså litt “utgått på dato”.
De siste ukene har jeg imidlertid, som “frynsegode” hatt mulighet til å få ferdig sammensatte råvarer med detaljerte oppskrifter. På den måten slipper jeg unna den kreative delen av planleggingen samtidig som jeg lærer noe nytt.
Dette frynsegodet kommer fra Hello Fresh via “den yngre” i familien!
Her kan man altså velge antall måltider og antall personer du vil lage mat til. Så leveres en matkasse sprengfull av ferske, ferdigporsjonerte ingredienser og inspirerende oppskrifter.
Så langt har jeg forsøkt dette i to uker. Nye råvarer og oppskrifter har blitt til spennende retter, og i klokskapens navn sparer jeg på oppskriftene til senere bruk.
Dagens rett var “Sitronstekt laks med sesambakte poteter” noe som skulle være en herlig rett med ovnsbakt sitronlaks kombinert med dill, aioli og sesambakte poteter …… å det var det virkelig!
DETTE ER MIN BLOGG DER JEG I LEDIGE STUNDER DELER MINE TANKER OM LIVET, DØDEN OG KJÆRLIGHETEN!
Du er velkommen til å følge min FB gruppe;
https://www.facebook.com/groups/334892231659146
Bloglovin;
https://www.bloglovin.com/blogs/midtveis-i-livet-21129857
Instagram;
YouTube kanal:
https://www.youtube.com/channel/UCloR8jypvqGULW5aNO-rwaw